Rregullat mbi ruajtjen e privatesise

Privatesia juaj eshte e rendesishme per gazetat.net

gazetat.net ka per qellim te vendosi politikat e saj private ne nje gjuhe te thjeshte keshtu qe nje perdorues mesatar mund te kuptoje se cfare thuhet ne te. Ne kete faqe, ju do te gjeni informacion rreth rregullave mbi privatesine te gazetat.net.

Secili nga websitet e gazetat.net ka rregullat e saj mbi privatesine dhe keto rregulla vlejne vetem per gazetat.net. gazetat.net rekomandon qe ju patjeter te beni nje investigim mbi rregullat e privatesise te websiteve qe vizitoni

Nqs ju keni ndonje pyetje rreth rregullave te shfaqura ketu, mund te na kontaktoni

Te dhenat e mbledhura dhe perdorimi I tyre

Disa nga sherbimet e ofruara nga gazetat.net nuk ju kerkon te keni nje anetaresi apo te ndani informacionin tuaj personal. Ne duhet ti mbledhim te dhenat e meposhtme me qellim qe te zhvillojme dhe mbrojme sherbimet tona.

Te dhenat e logimit: Kur ju vizitoni gazetat.net, serverat tane mund te rregjistrojne te dhenat e derguara nga browseri juaj. Te dhenat e derguara nga browseri juaj mund te perfshijne gjuhen, tipin e browserit, numrin e protokollit te internetit (IP), kerkesen tuaj ne rrjet, daten dhe kohen e kerkeses.

Te dhenat e derguara nga ju: Nqs ju zgjidhni te kontaktoni me ne nepermjet web forms ne gazetat.net, ose me e-mail ose ndonje menyre tjeter, ne mund te rregjistrojme mesazhin tuaj, informacionin e kontaktit tuaj (nqs ju e siguroni ate) me qellim qe ti vlersojme ato, te permisojme sherbimet tona dhe tju pergjigjemi ju.

Linket: gazetat.net nuk eshte pergjegjese per menyren e sjelljes nga Websitet e linkuara ne te. Websitet e linkuara nga gazetat.net nuk jane subjekte te rregullave mbi privatesine. Ju lutemi keshillohuni me rregullat specifike mbi privatesine te websiteve qe vizitoni.

gazetat.net mund te mbledhe te dhenat ne lidhje me ato qe vizitoret dergojne ne websitet e lidhura nga gazetat.net dhe te krijojne informacion dhe njohuri duke perdorur keto te dhena. Te dhenat e mledhura gjate ketij procesi jane te dhenat e derguara nga browseri juaj.


Cookiet, reklamat dhe palet e treta

gazetat.net mund ti ekspozoj reklamat nepermjet paleve te treta. Gjate ketij procesi te servirurit te reklamave, palet e tjera mund te perdorin cookiet dhe web beacons te cilet mund te rregjistrojne te dhenat e derguara nga browseri juaj. Ju mund te rregulloni opsionet e browserit tuaj per te pranuar ose per ti refuzuar cookiet. Munt te kete opsione si “gjithmone lejo cookiet” “ kurre mos I lejo cookiet”, “ me pyet para se te lejosh cookiet”. Keto opsione mund te varjojne ne software te ndryshme dhe ne sisteme operative te ndryshme. Gjithsesi, mos harro se te refuzosh cookiet mund te kete efekt negativ gjate perdorimit te disa websiteve. Ju mund te keni veshtiresi ne disa aplikime ( si logimet per te pare e-mailin)

Sigurimi I te dhenave

gazetat.net aplikon shume menyra per nje sigurim fizik dhe elektronik te te dhenave qe depozitohen ne serverat e tij.


Ndryshimet e rregullave

Rregullat e shfaqura ne kete faqe mund te perditesohen ose ndryshohen ne te ardhmen. Me qellim qe te njihni rregullat me te fundit te gazetat.net mbi privatesine, vizitoni kete faqe here pas here.