Servis Mirasçilar

Servisi Mirasçilar, është një servis turk me eksperiencë 45 vjeçare, i cili operon në Shqipëri prej 20 vitesh. 
Servisi siguron cilësinë e punës. Ofron shërbime për të gjitha llojet e makinave si më poshtë;

Kalibrim Shasie
Drejtim Shasie
Rregullim llamarinash të kalbura ose të dëmtuara
Rregullim makinash të aksidentuara
Lyerje makinash me bojë, në furrë
Ndërrim vaj dhe filtra
Saldim marmitash
Ndërrim pjesësh xhenerike

Drejtim Shasie   Lyerje Makinash   Saldim Marmite

  Rr. 7 Nëntori, 300 m nga Top Channel, pranë karburant BolvOil, Mëzez

      Tiranë

  +355672035702

  Dërgo Mesazh

përdorim cookies për t'ju dhënë shërbim më të mirë. klikoni për informacion të detajuar