Genegen Shpk

Genegen Sh.p.k është një kompani e krijuar në vitin 2010 e cila ofron zgjidhje me bazë interneti.

Genegen Sh.p.k është krijuar si një kompani me kapital të huaj, nga investitorë me eksperiencë ndërkombëtare, disavjeçare në fushën e biznesit të shërbimeve të Teknologjisë dhe Informacionit. 

Genegen Sh.p.k ofron shërbime të reklamimit në internet, krijimin e faqeve të web-it, Domain, Subdomain, Hosting, etj...

Genegen Sh.p.k ofron konsulencë teknike në fushën e Teknologjisë dhe Informacionit

Faqe interneti   Hosting   Reklama në internet

  Rruga Abdyl Pajo

      Tiranë

  0682084599

  http://www.genegen.gen.al

  Dërgo Mesazh

përdorim cookies për t'ju dhënë shërbim më të mirë. klikoni për informacion të detajuar