Fmb Academy

Ne prej nje kohe te gjate kemi pergatitur infrastrukturen dhe jemi gati per tu dhene juve kete trajnim profesional. Ne zbatim (perputhje) me marreveshjen qe kemi bere me Universitetin Kapadokja i licensuar nga Autoriteti i Aviacionit Civil Turk ne do te fillojme kete trajnim me 21 maj 2018 ne Tirane. Qellimi yne eshte qe nepermjet ketij trajnimi te jeni te afte te sherbeni ne kete profesion ne te gjitha vendet e botes. Per njohuri me te detajuara dhe per te mesuar kriteret e pranimit  

Trajnim

  Kthesa e kamzes kompleksi garden city kulla 2 dyqani no:10

      Tiranë

  +355676470777

  www.fmbacademy.com

  Dërgo Mesazh

përdorim cookies për t'ju dhënë shërbim më të mirë. klikoni për informacion të detajuar