ESA Technologies

ESA technologies qe nga viti 2006 ka qene afer konsumatorıt me sherbimet si printer kompjuter, servis dhe riparim qellimi yne eshte te sjellim sherbime koerente dhe te permirsuara ne ndihme te klientit
  • Printeri Falas
  • Laser Printer Fotokopje Color
  • Sherbimi Falas
  • Koha nderhyrjes me te shpejte per servis
  • Cmimi me i mire ne Treg
  • Printera Profecionale

kompjuter

  Rruga Lord Bajroni/ Laprak / Tiran

      Tiranë

  +355686068063

  http://www.esa.al

  Dërgo Mesazh

përdorim cookies për t'ju dhënë shërbim më të mirë. klikoni për informacion të detajuar