Erim Celik Laborator Dentar

Erim Celik Laborator Dentar ,qe prej vitit 2013 ofron sherbimet e tij ne qytetin e Elbasanit.Cilesia dhe perpikmeria ne kohe eshte e garantuar.Me punime te reja dhe bashkohore jemi ne sherbimin tuaj.Ekipi jone mirpret punime nga cdo qytet i vendit  
  Punimet qe ofrojme jane:
  • Proteza parciale
  • Atashment
  • Proteza totale
  • Ura porcelani
  • Proteza te skeletuara
  • Ura zircon
  • Skelete acetali
  • Paladium
  • Proteza elastike
  • Titanium

Dentar

      Elbasan

  +355696311536

  Dërgo Mesazh

përdorim cookies për t'ju dhënë shërbim më të mirë. klikoni për informacion të detajuar