BeeWise

BeeWise me ekipin e saj profesionist ofron shërbimet si më poshtë
  • Kontabilitet dhe konsulencë fiskale
  • Konsulencë për invesimet në agroturizëm
  • Raportim financiar dhe auditim
  • Buxhetim dhe konsulencë financiare
  • Auditime të performancës
  • Start up dhe proçedura të likuidimit
  • Regjistrim marke

Auditim   Konsulencë Financiare   Mbyllje bilanci   Regjistrim Marke

  Rr. Astrit Losha, P:300/142, K1N15, Unaza E Re

      Tiranë

  0672339473

  https://www.beewise.net/

  Dërgo Mesazh

përdorim cookies për t'ju dhënë shërbim më të mirë. klikoni për informacion të detajuar