ATobli-Consulting

Studio Kontabiliteti ''ATobli Consulting'' është një studio shqiptare, e krijuar në vitin 2013 nga Kontabilisti i Miratuar Z.Avni Tobli.

ATobli Consulting ofron konsulencë dhe shërbime në fushat si më poshtë;

1. Regjistrim Biznesi
2. Mbajtje Kontabiliteti
3. Raporte Financiare
4. Mbyllje Bilanci
5. Asistencë të Kasave Fiskale

Konsulencë Financiare   Mbyllje bilanci

  Rruga ''Muhamet Gjollesha'', Ish Markata e Vjetër e Fruta-Perimeve, Godina Nr.6

      Tiranë

  0674854270 ; 0676017002

  Dërgo Mesazh

përdorim cookies për t'ju dhënë shërbim më të mirë. klikoni për informacion të detajuar