Anegino

Anegino është një nga Kanalet më të mëdha të rekrutimit në Shqipëri.

Anegino është krijuar në vitin 2011 duke sjellë një shërbim inovativ në fushën e rekrutimeve në Shqipëri. Shërbimi inovativ që ofron Anegino lehtëson punën e Punonjësve të Burimeve Njerëzore. 

Shërbimi i ofruar nga Anegino ka ndihmuar mijëra shqiptarë për t'u punësuar në kompanitë shqiptare. Anegino ofron mundësi të shpejtë dhe efikase për aplikim.

Anegino ka databazën më të madhe të punëkërkuesve shqipfolës në Shqipëri.

Mundësi Punësimi

  Rruga Abdyl Pajo

      Tiranë

  0692057784

  http://www.anegino.gen.al

  Dërgo Mesazh

përdorim cookies për t'ju dhënë shërbim më të mirë. klikoni për informacion të detajuar